top of page
Diver Stress & Rescue.jpg

SSI Diver Stress& Rescue-kurssi

Diver Stress& Rescue-kurssilla kasvatat osaamistasi entisestään ja opit huomioimaan sukellusparisi sekä muut ympäröivät sukeltajat ihan eri tavalla kuin ennen. Diver Stress& Rescue-kurssi opettaa paitsi selviämään ongelma- ja mahdollisista hätätilanteista myös ennen kaikkea ennaltaehkäisemään niitä. Vakavasta aiheesta huolimatta SSI Diver Stress& Rescue-kurssi on todella antoisa ja sukeltajat pitävätkin kurssia yhtenä mielenkiintoisimmista kursseista. Se antaa paljon kokeneillekin sukeltajille ja auttaa huomioimaan ja havainnoimaan kanssasukeltajia aivan uudella tavalla.

 

Kurssi on kolmipäiväinen ja sen aikana opimme ennakoimaan, ehkäisemään ja välttämään vaaratilanteita. Kurssiin kuuluu teoriaa ja vesitaitoja sekä neljä simuloitua tilanneharjoitusta avovesiolosuhteissa.

Kurssilla opit johtamaan muita sukeltajia vaativissa olosuhteissa, etsimään kadonneita sukeltajia ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin havaitessasi ongelmatilanteen tai huomatessasi että sellainen saattaa olla syntymässä.

Kurssin kortituksen ennakkovaatimuksena on 12 kuukauden sisällä käyty ensiapukurssi ja vähintään 12 vuoden ikä. Voit tarvittaessa suorittaa Diver Stress& Rescue-kurssin yhteydessä React Right-ensiapukurssin, jossa opetetaan yleiset ensiaputaidot, hätäensiapu, haavojen sitominen sekä myös sukellusonnettomuuksiin liittyvää ensiapua. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla käytynä SPR EA 1 ja 2 tai muu vastaavan tasoinen ensiapukoulutus

Hinta

Stress& Rescue: 350,-

Stress& Rescue+ React Right: 470,-

bottom of page