top of page

Kouluttajamme

jarppe.jpg
Jari 
Dive Center General Manager, SSI Instructor, PADI Assistant Instructor
Jari on tuore kouluttajamme ja myös toinen keskuksemme omistajista. Jarilla riittää intoa veteen vaikka joka päivä. Jari sukeltaakin noin 100 sukellusta joka vuosi. Lisäksi vedenalainen kuvaaminen on tullut vahvasti mukaan sukeltamiseen.
"Koko ajan on opittavaa ja uutta löydettävää. Jaettu muisto on hyvä oppi, mutta itse koettu on se kaikista paras, siksi sukellan paljon erilaisissa ympäristöissä."
Marianne.png
Marianne 
SSI Assistant Instructor Trainer, SSI XR Instructor
Marianne on kokenut kouluttaja ja hänellä on sukelluskokemusta monenlaisista vedenalaisista ympäristöistä. Marianne vetää kursseja sukelluskokeiluista aina Assistant Instructor-tasolle asti. Sydäntä lähellä on erityisesti vedenalainen elämä ja hylkyjen kiehtova historia.
IMG_3884.jpg
Jussi
SSI Instructor Trainer, SSI XR Instructor Trainer, SSI XR Technical Extended Range Instructor, React Right Instructor Trainer
Jussi on SSI Instructor Trainer/ Technical Instructor Trainer. Jussi on toiminut täysipäiväisenä sukelluskouluttajana ja sukellusmatkojen vetäjänä yli 30 vuotta. Yli 9500 sukelluksen kokemus on kertynyt useista kohteista maailmalla mm. Egypti, Indonesia, Filippiinit, Chuuk (Truk Lagoon), Dominikaaninen tasavalta, Bahama, Etelä-Afrikka, Islanti, Norja ja Ruotsi. Egyptin-kokemusta Jussilla on yli sadan sukellusmatkan edestä. Myös kotimaista sukelluskokemusta löytyy paljon.
Katri
SSI  Instructor
Katri on tuore kouluttaja. Katria kiinnostaa uusien sukelluskohteiden kartoitus Suomessa.. Merten suojelu ja vesistöjen hyvinvoinnin edistäminen ovat erityisen lähellä sydäntä. "Kaikki paitsi sukeltaminen on turhaa"
bottom of page