DIVE FINLAND

KIVIMIEHENTIE 2

02150 ESPOO

045 1237 733 

INFO@DIVEFINLAND.FI

SEURAA MEITÄ

©2018 by Dive Finland Oy Ltd.

Kouluttajamme

Jarmo
Dive Center Manager, PADI IDC Staff Instructor, EFR Instructor
Jarmo aloitti sukeltamisen vuonna 2014 Koh Taolla Thaimaassa. Sukellus vei miehen heti mukanaan. Nyt hän saan itse tutustuttaa muita sukelluksen ihmeelliseen maailmaan toimiessaan PADI kouluttajana.
Jarmo on erityisen kiinnostunut sukeltamaan trooppisissa vesissä.
Jari 
Dive Center General Manager, SSI Instructor, PADI Assistant Instructor
Jari on tuore kouluttajamme ja myös toinen keskuksemme omistajista. Jarilla riittää intoa veteen vaikka joka päivä. Jari sukeltaakin noin 100 sukellusta joka vuosi. Lisäksi vedenalainen kuvaaminen on tullut vahvasti mukaan sukeltamiseen.
"Koko ajan on opittavaa ja uutta löydettävää. Jaettu muisto on hyvä oppi, mutta itse koettu on se kaikista paras, siksi sukellan paljon erilaisissa ympäristöissä."
Santtu 
PADI Master Instructor, EFR Instructor, IAHD Instructor Trainer
Santtu innostui jo nuorena sukeltamisesta luettuaan Cousteaun kirjan Hiljainen Maailma. Hän aloitti sukeltamisen jo vuonna 1976. 
Kouluttajan uran Santtu aloitti siinä vaiheessa kun lapset olivat sen ikäisiä, että siihen oli mahdollisuus. Vuosien varrella hän on saanut sukeltaa kotimaan lisäksi eri puolilla maailmaa. Erityisesti Santtu nauttii saadessaan kouluttaa ja opastaa uusia harrastajia vedenalaiseen maailmaan
 

Tomi 

PADI Master Instructor, EFR Instructor Trainer

Tomia sukeltamisessa viehättää kaunis pinnanalainen maailma sekä mukavat sukelluskaverit. Suomen pienet järvet, ahvenet ja mönkiäiset, sekä trooppisten vesien väriloisto ovat Tomin mielestä upeita. Tomin mielestä sukeltamisen kouluttamisessa parasta on tilaisuus esitellä tätä maailmaa toisillekin, jakaa yhteisiä sukelluselämyksiä ja viettää aikaa luonnossa. 
 

Rita 

PADI Open Water Instructor, IANTD Technical Diver, EFR Instructor

Meeri 

PADI Assistant Instructor, EFR Instructor

Meerillä yllättäen alkanut sukellusharrastus muuttui pian elämäntavaksi vedenalaisen maailman vieden hänet mukanaan. Meerin mielestä parasta sukeltamisessa on se kun pinnan alla unohtaa kaiken muun ja saa vain keskittyä luonno maagiseen kauneuteen, hiljaisuuteen ja painottomuuteen. Nyt Meerille on suuri ilo ja kunnia auttaa muitakin löytämään sukelluksesta uusi harrastus, intohimo ja mahdollisesti jopa uusi ammatti.

Miia 

PADI Divemaster, PADI DSD Leader, EFR Instructor

Kun Miia toteutti pitkäaikaisen haaveensa sukelluskurssista muutama vuosi sitten, vei pinnanalainen maailma hänet täysillä mennessään ja nyt Miia myös opastaa sukelluskokeilijoita ilolla tämän kiehtovan lajin pariin. Luonnossa viihtyvälle Miialle sukeltaminen on merkittävä osa elämää niin kotimaassa kuin reissun päällä - hän nauttii erityisesti vedenalaisen luonnon tarkkailusta ja pinnan alla vallitsevasta rauhasta.

Marianne 

SSI Assistant Instructor Trainer, SSI XR Instructor